top of page

Herman Romer komt met 50e boek


Zojuist verscheen het vijftigste boek van Herman Romer, auteur van romans, verhalen, gedichten en historische non-fictie.

In deze nieuwe roman, getiteld Rotterdam Centraal, kan een man de gelijkwaardigheid van zijn vrouw niet accepteren en misbruikt hij zijn macht over haar. De 86-jarige schrijver, een geboren en getogen Rotterdammer, roert hierbij een actueel onderwerp aan.

Bij de ontwikkelingen in haar huwelijk, gaandeweg veranderd in een vijver van dood water, neemt de vrouw op een dag een moedige beslissing. Zij doorbreekt haar gestremde levensgevoel en verzekert zich van een betere toekomst.

Anderen in deze roman maken niet minder kennis met de grens van hun rekbaarheid. De ziel van de verschillende personen treedt hierbij geregeld aan het licht. Menselijk onvermogen bij soms tegenovergestelde temperamenten belemmert dikwijls herschikking van hun relaties.

De gebeurtenissen in deze weerspiegeling van het grotestadsleven spelen zich vaak af rond het hoofdstation in Rotterdam.


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page