top of page

Elf wrange verhalen over de liefde

Onlangs verscheen de nieuwe bundel 'Feest aan boord ', elf wrange verhalen over de liefde, met ingrediënten van hartstocht en begeerte, die zich bewegen op het snijvlak van goed en kwaad. Vertellingen over mensen van uiteenlopende karakters en maatschappelijke functies.

Een vroegere secretaresse en minnares vernedert een ondernemer. Een jongen beschermt zijn afglijdende moeder in het liefdesspel. Een jonge vrouw in isolement zoekt afleiding in gevaarlijke contacten. Een oudere vrouw laat haar jonge buurvrouw in verkeerde handen vallen. Een vroegere portier houdt zijn handen niet thuis in de bioscoop. Een weduwnaar ontnuchtert het mooiste meisje uit zijn jeugd.

Een actrice blundert in haar toenadering buiten het theater. Een gescheiden boekhouder vindt de verloren liefde terug. Een werkloze vertegenwoordiger terroriseert de jonge vrouw van een ander. Een niksnut voelt zich verleid door zijn jonge stiefmoeder. En een staffunctionaris in het bedrijfsleven lost knap de keuze op tussen twee geliefden.

'Feest aan boord' is te bestellen bij uitgeverij Lecturium en is alweer het 51e boek van de Rotterdamse auteur Herman Romer.

.


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page